Cara Menyuap Bouncer di Las Vegas

vegas

Las Vegas adalah tempat yang luar biasa untuk berjudi, makan dan terutama pesta. Sekiranya anda tidak sabar seperti saya, anda tidak akan mahu menunggu dalam barisan 2 jam itu. Sebilangan besar kelab popular di Las Vegas mempunyai barisan dua jam. Menyuap bouncer mungkin merupakan keputusan terbaik yang pernah anda buat semasa berpesta di Las Vegas. Semua orang yang bekerja di Las Vegas tahu bahawa wang bercakap dan anda boleh memiliki apa-apa jika anda bersedia membayarnya.

Penjaja ini memerlukan wang kerana mungkin hanya menghasilkan $ 10 / jam. Anda hanya mengagihkan kekayaan  download mega888 for android dari poket anda ke miliknya. Saya menang, dan dia menang, ini adalah situasi menang-menang. Agar anda dapat memberi rasuah dengan lancar kepada penjaga untuk membiarkan anda masuk ke kelab, anda harus tahu apa yang anda lakukan. Berjalan ke bouncer pintu depan dan tanyakan bagaimana keadaannya. Katakan kepadanya bahawa anda ingin mengadakan pesta anda ke pesta ini. Anda mungkin harus memberinya $ 20 hingga $ 40 seorang.

Jangan bimbang dengan kos kerana anda tidak perlu membayar yuran pintu yang biasanya $ 40. Anda masuk ke kelab dan menghabiskan jumlah wang yang sama untuk melangkau talian. Walaupun orang lain berdiri di belakang garis mengeluh, anda akan mengambil gambar tequila dengan model dari LA. Pastikan menyerahkan wang dalam bentuk jabat tangan. Anda tidak mahu menarik perhatian kepada diri sendiri atau penjaga gol. Yakin semasa anda berjalan ke bouncer seolah-olah dia adalah kawan lama anda. Bersenang-senang di Vegas dan pastikan untuk “menyapu” bouncer anda untuk melewati garis.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *